Werkt ExpressVPN met Netflix (2020)

Wanneer je wilt ontspannen doormiddel van het kijken naar favoriete Netflix serie, is het laatste wat je wilt zien een ‘Streaming Error’.

Als je iets ziet wat lijkt op de bovenstaande schermafbeelding, heeft Netflix je favoriete VPN-server gedetecteerd en geblokkeerd.

Gelukkig, als je ExpressVPN gebruikt, is dit niet het einde van de wereld.

Waarom blokkeert Netflix een VPN-provider

Ondanks wat sommige mensen misschien geloven, blokkeert Netflix de servers van een VPN-provider niet alleen omdat ze dat kunnen. De streamingservice is vereist om te voorkomen dat gebruikers inhoud bekijken die niet is gelicentieerd voor weergave in andere landen.

Filmstudio’s, televisienetwerken en andere inhoudseigenaren vereisen allemaal dat Netflix een afzonderlijke licentieovereenkomst ondertekent voor elk land waarin de service beschikbaar is. Dit resulteert in situaties waarin uw favoriete films en tv-afleveringen mogelijk niet beschikbaar zijn voor weergave in een ander land.

Netflix werkt voortdurend aan het blokkeren van VPN’s die door kijkers worden gebruikt om toegang te krijgen tot de service. Dit heeft geleid tot de huidige situatie, waarbij sommige VPN-providers het opgeven om toegang tot de streaming-service te verlenen. Veel van de providers die nog steeds Netflix-toegang bieden, maken er niet langer hun prioriteit van en reageren traag wanneer ze worden geïnformeerd over geblokkeerde servers.

ExpressVPN is een van de zeldzame VPN-services die nog steeds actief werkt om de toegang tot Netflix voor hun gebruikers te behouden en snel reageert wanneer actie vereist is.

Het beste alternatief wanneer uw VPN niet werkt

Netflix is streng op het gebruik van VPN-providers dit om content providers tevreden te houden. Dit resulteert in een doorlopend kat en muis spel tussen hen en de VPN-providers, wanneer Netflix merkt dat VPN-gebruikers toegang hebben tot hun service worden de gedetecteerde IP-adressen geblokkeerd.

Klanten klagen bij hun VPN provider wanneer ze de geblokkeerde VPN-servers niet langer kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot hun favoriete streaming-content. Idealiter komt op dat moment the VPN aanbieder in actie, nieuwe servers worden toegevoegd met nieuwe IP-adressen wat de toegang tot Netflix hersteld.

Zodra de nieuwe servers in gebruik zijn, maken gebruikers er gebruik van, Netflix detecteert de nieuwe IP’s en … het verhaal begint weer van voor af aan.

Zoals ik hierboven al zei, hebben veel VPN-providers de toegang tot Netflix opgegeven en alle vermeldingen over de service van hun websites verwijderd.

Beste geblokkeerde Netflix-oplossing: ExpressVPN

ExpressVPN is de beste tool die beschikbaar is voor het openen van toegang tot Netflix-inhoud uit andere gebieden. De middelen van het bedrijf geven hen de mogelijkheid om alle blokkerende manoeuvres van Netflix tegen te gaan.

ExpressVPN is trots op zijn deblokkeermogelijkheden voor streaming sites. Ik gebruik ExpressVPN regelmatig om Netflix-content te deblokkeren. Wanneer ik een VPN-server heb gevonden die niet langer toegang biedt tot de streamingprovider, kan ik altijd een nieuwe server vinden waarmee ik me weer een succesvolle verbinding met Netflix kan maken.

De VPN-provider biedt verschillende nuttige bronnen op hun site, waaronder informatieve veelgestelde vragen, tips en trucs voor het verbeteren van uw Netflix-ervaring en links naar add-ons en browserextensies die u kunt gebruiken tijdens Netflixing. Ja, bij ExpressVPN draait alles om Netflixing, mensen.

Deze aanbieder biedt naast betrouwbare Netflix-toegang een aantal goede eigenschappen. Die kwaliteiten omvatten een streaming-klaar VPN-netwerk, servers in 94 landen, native app-ondersteuning voor de meeste apparaten en zelfs een 30-dagen geld-terug-garantie. (Niet dat je dat ooit nodig zult hebben.)

Bezoek ExpressVPN


1 Snelle verbindingssnelheden

De gecodeerde verbindingssnelheden van ExpressVPN behoren tot de beste in de branche.

De provider stelt zelfs een snelheidstest beschikbaar in zijn app, waarmee gebruikers worden geholpen bij het zoeken naar de snelste server. Dit maakt het gemakkelijk om uw verbinding te optimaliseren voor al die prachtige 4K UHD-inhoud die tegenwoordig zo populair is bij streamingdiensten.

Gemiddeld heb ik verbindingssnelheden van ExpressVPN gezien die 80% zo snel meten als mijn ISP-snelheden. Afhankelijk van uw gebruikelijke snelheden en de inhoud die u wilt bekijken, zou dat meer dan voldoende bandbreedte moeten zijn.

2 Applicatie ondersteuning

Deze provider biedt native apps voor alle populaire apparaten en zorgt ervoor dat ze binge-staat zijn, ongeacht welk apparaat u gebruikt.

3 Prijzen

Een toegangsprijs van ongeveer 10 euro per maand (jaarlijks te betalen bij voor maar +- 100 euro) is een goede deal wanneer u alles wat u ervoor terugkrijgt in overweging neemt.

Nu neemt ExpressVPN niet alleen het geld. In plaats daarvan investeren ze een behoorlijk deel van die inkomsten terug in hun diensten, door servers op nieuwe locaties in te stellen en hun verbindingsinfrastructuur te verbeteren.

Een maandelijkse abonnementsoptie is ook beschikbaar voor $ 12,95 per maand (ongeveer 11 euro). Als u niet wilt betalen voor een VPN-service en alleen merkt dat dit niet is wat u had verwacht, kunt u gerust zijn. ExpressVPN biedt een 30-dagen geld-terug-garantie.

4 Klantenservice

ExpressVPN maakt het gemakkelijk voor hun gebruikers om hen op de hoogte te stellen als ze problemen hebben om verbinding te maken met Netflix via de servers van de VPN-provider. Het enige dat nodig is, is een snel bezoek aan de website en een klik op het venster “Livechat”.

Mijn ervaring is dat de aanbieder in het verleden snel heeft gereageerd om vragen te ondersteunen.

5 Wereldwijde serverdekking

De wereldwijde serverdekking van ExpressVPN bestaat uit meer dan 1500 VPN-servers in 94 landen. Dat is een leuke verzameling om uit te kiezen.

6 Privacy

ExpressVPN maakt zijn thuis op de Britse Maagdeneilanden, waar ambtenaren behoorlijk vriendelijk zijn, wat privacy betreft. Het land heeft liberale vereisten voor het bewaren van gegevens, waardoor ExpressVPN geen logs bijhoudt die uw online capriolen onthullen.

Betalingsopties bij ExpressVPN zijn ook privacyvriendelijk en accepteren Bitcoin als betaling voor hun aanzienlijke services.

In het kort

Als je VPN je in de steek heeft gelaten, bekijk dan ExpressVPN. De provider biedt betrouwbare toegang tot Netflix en reageert snel om eventuele blokkades van de streamingdienst op te lossen.

De responsieve 24/7 live ondersteuning van de provider, uitstekende wereldwijde serverdekking, snelle verbindingen en uitstekende privacybescherming maken het de beste manier om toegang te krijgen tot Netflix-inhoud in een ander land.

Bezoek ExpressVPN