Private Internet Access Netflix Geblokkeerd Oplossing

Oeps, er is iets fout gegaan… Uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel eventuele proxy’s, VPN’s of andere software uit en probeer het opnieuw.”

OJEE! Netflix ziet dat je een VPN gebruikt. Dit is niet iets wat je wil zien als je net op de bank zit en een Netflix serie wilt gaan kijken.

Hoewel een Virtual Private Network (VPN) een praktische manier is om Netflix te deblokkeren, zeggen veel VPN-providers niet langer Netflix te ondersteunen. Dit omdat Netflix hun IP-adressen blokkeert.

Private Internet Access (PIA) was een betrouwbare manier om de Netflix vpn blokkade te omzeilen en toegang te krijgen tot Netflix in andere landen als Amerika. Helaas zijn ze het kat en muis spel met Netflix zat en bieden ze het deblokkeren van de Amerikaanse Netflix niet langer aan. Wat zijn de opties die overblijven als je een PIA-gebruiker bent? 

PIA werkt niet meer met Netflix? Probeer het volgende…

Private Internet Access geeft binnen 7 dagen je geld terug, het is dus makkelijk en kosteloos om over te stappen op ExpressVPN ​​(ik denk dat dit de beste VPN provider is voor het deblokkeren van Netflix).

Ik heb veel VPNs getest en ik vind Express erg betrouwbaar voor het deblokkeren van Netflix in US, UK AUS, CA IT JP, DE, BE en andere landen. ​Ook is de verbinding erg snel, je hoeft nooit te wachten op het bufferen en het bekijken in HD kwaliteit is geen enkel probleem.

​ExpressVPN​ heeft een 30 dagen geld terug garantie, je kunt het dus zonder verplichtingen proberen.

Deblokkeer Netflix met ExpressVPN

Hoe Blokkeert Netflix een VPN Service

VPN-gebruikers maken om verschillende redenen gebruik van een gecodeerde/beveiligde encryptie verbindingen, waaronder privacy en voor toegang tot content in andere landen. Veel gebruikers houden hun VPN gewoon ingeschakeld wanneer ze online zijn, ongeacht wat ze doen, of het nu gaat om het bladeren door Bol.com, het controleren van hun banksaldo of het bekijken van een streaming video van providers, zoals Netflix.

Wanneer een VPN-klant verbinding maakt met zijn VPN-aanbieder naar keuze, krijgt de gebruiker een nieuw IP-adres toegewezen. Het door de VPN toegewezen IP-adres wordt gedeeld door andere klanten van dezelfde VPN-provider.

IP-adressen delen maakt twee dingen mogelijk: optimaal gebruik van de bandbreedte en bescherming van je identiteit (vanwege de activiteiten van andere gebruikers die via hetzelfde adres komen).

Datzelfde gedeelde IP-adres maakt het voor Netflix en andere streamingdiensten echter makkelijk om te detecteren wanneer een bezoeker via een VPN-provider toegang tot hun servers krijgt. Netflix kan vervolgens dat specifieke adres tot hun servers blokkeren, waardoor de gebruikers van de VPN niet langer toegang hebben tot hun favoriete films en tv-showafleveringen.

Zodra klanten beginnen te klagen dat ze niet langer toegang hebben tot Netflix via een bepaalde server of servers, controleert de VPN-provider of het adres (de adressen) is geblokkeerd en stelt een groep nieuwe IP-adressen in zodat hun gebruikers opnieuw Netflix-content kunnen bekijk.

Vervolgens ontdekt Netflix de nieuwe IP-adressen, blokkeert ze en begint de hele vicieuze cirkel opnieuw.

Dit is natuurlijk erg vervelend, desondanks heeft Netflix de rechten om dit te doen. De aanbieder van videostreaming heeft namelijk contracten met aanbieder van content, zoals film- en televisiestudio’s, die vereisen dat de gelicentieerde inhoud alleen in bepaalde geografische gebieden kan worden bekeken.

Dit resulteert in een situaties dat je favoriete film mogelijk beschikbaar is in de Verenigde Staten, maar niet in Nederland.

VPN-alternatieven

Tot januari 2016 waren de meeste VPN-services erg goed in het deblokkeren van geografische beperkingen voor de streaming-inhoud van Netflix.

Toen Netflix echter begon met het blokkeren van VPN- en proxy-klanten om toegang te krijgen tot hun servers, begonnen veel VPN-providers, inclusief private internet access gebruikers, te geloven dat ze een verloren strijd zouden gaan voeren.

De afgelopen paar jaar hebben veel VPN-aanbieders de bewering dat hun service Netflix- deblokkeert van hun website verwijderd. Het is logisch dat een kleine aanbieder zoals Private Internet Access niet over de middelen beschikt om het schaakspel met Netflix voort te zetten.

Er zijn nog steeds enkele VPN-providers die blijven vechten tegen de blokkering van Netflix.

Best geblokkeerde Netflix-oplossing: ExpressVPN

Eén VPN-provider die betrouwbare toegang tot geblokkeerde Netflix-inhoud blijft promoten en aanbieden, is ExpressVPN.

1. Wereldwijde serverdekking

ExpressVPN heeft meer dan 1.600 VPN-servers in 95 landen en biedt een uitstekende manier om toegang te krijgen tot geo-geblokkeerde inhoud – zoals die wordt aangeboden door Netflix – over de hele wereld.

2. Snelheid van de verbinding

Naast uitgebreide wereldwijde dekking van de server locaties biedt ExpressVPN uitstekende verbindingssnelheden, die bijna 84% sneller zijn dan de gebruikelijke internet-snelheden. Dit zou meer dan genoeg capaciteit moeten kunnen leveren om series, films enz op Netflix te kunnen bekijken – zelfs 4K is geen enkel probleem . (Afhankelijk van hoe snel uw gebruikelijke internet-snelheden zijn, natuurlijk.)

3. Privacy bescherming

ExpressVPN biedt ook een uitstekende privacybescherming en houdt geen logboeken van gebruikersactiviteiten bij. De provider registreert nooit browsegeschiedenis, bezochte websites, opgehaalde bestanden, IP-adressen of DNS-zoektermen.
Ze weten niet waar u bent geweest of wat uw online activiteiten waren terwijl u verbonden was met hun VPN-servers.

Bovendien accepteert deze provider Bitcoin als betaling voor hun diensten. Bitcoin is een van de meest privacyvriendelijke online betalingsservice die vandaag de dag beschikbaar is, en beschermt volledig de identiteit van de Bitcoin-gebruiker.

4. Ondersteuning voor meerdere platforms

Aangezien Netflix beschikbaar is op de meest populaire computers, mobiele apparaten, settopboxen en spelconsole-platforms, is ondersteuning voor meerdere platformen een belangrijke overweging voor VPN-providers. ExpressVPN biedt apps voor Windows-, MacOS-, iOS-, Android- en Linux-platforms. Bovendien biedt de provider maximaal 3 gelijktijdige verbindingen onder één account.

Ook verkrijgbaar bij de provider zijn browser-extensies voor de Chrome-, Firefox- en Safari-browsers.

Playstation (3 en 4), Xbox (360 en One), Apple TV en Amazon Fire TV-bezitters kunnen gebruik maken van de MediaStream-diensten van ExpressVPN, die toegang tot geblokkeerde inhoud mogelijk maakt zonder dat een volwaardig VPN-verbinding nodig is.

Gebruikers die elk apparaat in huis of in een klein bedrijf willen beschermen, kunnen ook ExpressVPN met hun router gebruiken, waardoor de internetverbinding van elk apparaat dat verbinding met de router maakt, wordt beschermd.

Routerondersteuning omvat Linksys, Asus, D-Link, TP-Link en een aantal andere populaire routermerken en -modellen. Bovendien kunnen kant-en-klare routers worden gekocht bij FlashRouters.com.

5. Klantenondersteuning

Hoewel ik geen technische of betalingsproblemen voor één van mijn lezers wens, kan het voorkomen dat u iemand van de klantenservice van de VPN-provider wilt spreken. Wanneer er een dergelijk probleem zich voordoet, moet je er zeker van kunnen zijn dat je snel en goed geïnformeerd wordt.

ExpressVPN biedt klantenondersteuning die tot een van de beste in de VPN-industrie behoort. Het bedrijf biedt 3 soorten ondersteuning aan zijn klanten, waaronder online ondersteuning voor tekst berichten, een formulier voor het verzenden van problemen en een eenvoudig te doorzoeken handleiding.

6. Kosten

ExpressVPN is zeker geen voordelige VPN-provider, maar ze bieden wel een service van erg goede kwaliteit voor het geld.

Een abonnement van een maand kost je $ 12,95 per maand (dat is ongeveer € 11,-), u bent voordeliger uit met een abonnement van zes of twaalf maanden, dan betaal je slechts $ 9,99 per maand (ongeveer € 8,5). Een abonnement voor een langere periode is nog voordeliger met een prijs van $ 6,67 per maand ( € 5,80 ).

Bezoek ExpressVPN


Tips die ik graag vooraf had geweten!

Mijn ervaring met ExpressVPN voor het deblokkeren van inhoud van Netflix voor andere landen was erg positief. Helaas waren er wat kleine problemen. Af en toe kan het voorkomen dat een VPN-server opeens niet meer werkt voor het bekijken van buitenlandse content (waarschijnlijk omdat Netflix dan ontdekt dat het IP-adres werd gebruikt door een VPN-provider).

Toen ik met een dergelijke storing werd geconfronteerd, was ik vaak in staat om eenvoudigweg de verbinding met dezelfde server te verbreken en vervolgens opnieuw te verbinden waardoor een ander virtueel IP-adres aan mij werd gekoppeld, dat blijkbaar nog niet als een VPN-adres was gebruikt.

In sommige gevallen moest ik een geheel andere VPN-serverlocatie selecteren, maar in de meeste gevallen werkte de ontkoppel-en-dan-opnieuw-verbinding-maken met dezelfde server truc prima.

Het is niet te voorspellen hoe lang ExpressVPN een betrouwbare manier blijft om Netflix-servers te deblokkeren, maar ze blijven voorlopen proberen om 1 stap voor te zijn in het blokkeren van IP adresen door Netflix.

Bezoek ExpressVPN