Omegle Ban Oplossing (2020)

Je geniet van het chatten op Omegle, de gratis online chatsite. De willekeur van het chatten met complete vreemden spreekt je ondeugende kant aan. Maar opeens merk je dat je bent verbannen / banned van de chatsite. Hoe kan dat nou? Zijn er manier om deze Omegle blokkade te omzeilen?

Het lijkt er op dat Omegle gebruikers banned voor willekeurige redenen. Maar wat kun je doen als je bent verbannen? Hoewel er een paar manieren zijn om jezelf te laten unbannen / deblokkeren, is de beste manier om weer gebruik te maken van de chat dienst een een Virtual Private Network (VPN) te gebruiken.

Hoe word je gedeblokkeerd op Omegle? Probeer het volgende…

Omegle houdt gebruikers bij via hun IP-adres, ze kunnen u echter van hun dienst verbieden, simpelweg door uw IP-adres te blokkeren.

De beste manier om jezelf uit Omegle te ontketenen, is door je IP-adres te wijzigen. Maak je geen zorgen, het is makkelijker dan het klinkt …

Een virtueel particulier netwerk of VPN maakt het heel eenvoudig om uw IP-adres te wijzigen.

Ik heb honderden verschillende VPN’s getest en ik raad ExpressVPN aan als een betrouwbare manier om uw IP-adres te wijzigen en u snel uit te breiden met Omegle.

ExpressVPN heeft een geld-terug-garantie van 30 dagen, dus je kunt het zonder risico proberen.

Deblokkeer Omegle met ExpressVPN

Over Omegle

Omegle is een gratis online chatwebsite die gebruikers op willekeurige wijze bij elkaar brengt, waardoor ze ‘een-op-één’ berichten kunnen sturen en kunnen videochatten. Naast chatten kunnen gebruikers ook naar de ‘Spy-modus’ gaan, daar kan een gebruiker zich als een “Spion” gedragen. Een spion kan een gesprek tussen twee vreemden bekijken, maar kan niet deelnemen aan het gesprek.

Registratie is niet vereist en chats zijn volledig anoniem. Gebruikers kunnen echter hun persoonlijke interesses aangeven en de service zal dan op zoek gaan naar andere gebruikers die dezelfde dingen doen. Als je een klein beetje informatie van je Facebook-account niet erg vindt, kun je je Facebook-likes als onderwerpen toevoegen. (Je moet je wel aanmelden met je Facebook-account om dat te doen, dus houd daar rekening mee.)

Hoewel de dienst videochats controleert, waarschuwen zij hun gebruikers dat de chatbeheerder niet perfect is en dat ze nog steeds gebruikers tegenkomen die zich ‘misdragen’. Omegle zegt dat het niet verantwoordelijk is voor de acties en het gedrag van zijn gebruikers.

De dienst werd in 2009 opgericht door de 18-jarige Leif K-Brooks. Aanvankelijk bood de site alleen tekstchat aan maar voegde een video-chatfunctie toe in maart 2009. Omegle biedt geen app om te chatten vanaf mobiele apparaten. De website werkt echter prima door een browser op mobiele apparaten te gebruiken.

Waarom blokkeert omegle gebruikers?

Terwijl het blokkeren en bannen van Omegle je kan verrassen, dat wil zeggen, als je vindt dat je niets hebt gedaan wat tot een blokkering kan leiden, zijn er begrijpelijke reden te bedenken.

Er zijn 3 hoofdredenen waarom je uit de Omegle-chatservice kunt worden verbannen, geblokkeerd of banned.

Reden # 1: Andere “vreemdelingen” skippen je regelmatig

Als de vreemden die je tegenkomt je laten “skippen” met merkbare regelmaat, zal Omegle dit opmerken en een beetje achterdochtig worden.

Ze denken misschien dat je een trol bent, dus niemand wil met je praten. Het is mogelijk dat je met niemand een connectie hebt waarmee je verbonden bent, of dat zij juist heel vervelend zijn.

Maar misschien moet je eerst een naar jezelf kijken? Het is maar een advies ;-).

Reden # 2: Je bent gerapporteerd

Dit kan te maken hebben met reden # 1, of het kan te maken hebben met iets dat iemand heeft beledigd – of misschien waren Zij juist vervelend, en ze vinden het leuk om andere gebruikers te verbannen /bannen.

Helaas is het bekend dat Omegle het zekere voor het onzekere neemt bij het zien van hun gebruikersrapporten, waardoor de beschuldigde snel wordt verbannen.

Reden # 3: Je hebt de algemene voorwaarden van de service geschonden

Het is een vrij eenvoudige taak om de Algemene voorwaarden van Omegle te schenden. Als ik het goed lees, zou je verbannen kunnen worden als je auteursrechtelijk beschermde muziek hebt, of zelfs een tv-programma of film op de achtergrond speelt terwijl je aan het chatten bent.

Het is echter waarschijnlijker dat je iemand hebt gekwetst die er niet om gevraagd heeft en / of je op een andere manier beledigend of intimiderend was.

Hoe word je geunbanned?

Laten we eerst eens kijken hoe Omegle een gebruiker blokkeert / banned. Als gebruikers anoniem zijn en geen aanmeldingsgegevens gebruiken, hoe kun je dan voorkomen dat je je niet opnieuwkunt aanmelden als je gebanned bent?

Omegle houdt gebruikers bij via hun IP-adres. Een IP-adres is een numeriek label dat uw apparaat op een netwerk identificeert, of dit nu een lokaal netwerk is of op het internet. Hierdoor kunnen pakketjes informatie weten waar ze moeten worden afgeleverd, net zoals de postdienst het adres van je huis gebruikt om brieven te bezorgen.

Door uw IP-adres bij te houden, kan Omegle u met andere gebruikers verbinden om te chatten. Ze kunnen hetzelfde IP-adres echter ook gebruiken om gebruik van hun service te verbieden, gewoon door uw IP-adres te blokkeren om verbinding te maken met hun chatservers.

De beste manier om jezelf van Omegle te ontwapenen is om je IP-adres op de een of andere manier te wijzigen. Je kunt een aantal “hacks” doen om je IP-adres te wijzigen door je kabelmodem los te koppelen, je router opnieuw in te stellen of in sommige gevallen contact op te nemen met je internetprovider om hem een ​​nieuw IP-adres te krijgen.

Er is echter een eenvoudigere manier.

1. Een virtueel particulier netwerk gebruiken om gedeblokkeerd/unbanned te worden

Lezers die bekend zijn met mijn website zullen weten dat een van mijn favoriete online tools een Virtual Private Network (VPN) is. VPN’s zijn een uitstekende manier om verschillende soorten online inhoud en services te deblokkeren, en Omegle vormt daarop geen uitzondering.

Wanneer een gebruiker zich aanmeldt bij een VPN-server, wijst deze de internetverbinding van de gebruiker een nieuw IP-adres toe. Door dit te doen, lijkt het erop dat de gebruiker is verbonden vanaf een andere locatie, die overal kan zijn, van over de stad tot over de hele wereld.

Een nieuw IP-adres is vooral waardevol voor een Omegle-gebruiker die is verbannen. Het verkrijgen van een nieuw IP-adres betekent dat een verbannen gebruiker opnieuw verbinding kan maken met Omegle, omdat de service het nieuwe IP-adres als een geheel andere gebruiker ziet.

Hoe werkt een VPN

Naast het leveren van een nieuw IP-adres aan de internetverbinding van een gebruiker biedt een VPN ook een aantal andere geweldige functies en services. Dit maakt een VPN tot een geweldige tool om je voor bijna alle online activiteiten die je doet te houden.

VPN’s zijn ook een uitstekende manier om uw internetverbinding en de bijbehorende online activiteiten en persoonlijke informatie te beschermen door deze in een coderingslaag te plaatsen en deze tegen nieuwsgierige blikken te beschermen. Er zijn genoeg mensen die graag toegang willen krijgen tot je verbinding en informatie, inclusief de overheid, boeven en zelfs je internetprovider.

Ik zet altijd mijn VPN-verbinding aan wanneer ik mijn laptop of mobiele apparaat gebruik op een openbare Wi-Fi-hotspot, zoals die te vinden zijn in coffeeshops, hotels en andere openbare locaties.

Welke VPN beschermt je het beste tegen het blokkeren van Omegle?

Terwijl zowat elk virtueel particulier netwerk u de blokkering van Omegle zal doen oplossen, kunt u net zo goed alle functies bekijken die een VPN biedt voordat u een VPN aanschaft.

Ik heb gemerkt dat met name één VPN-provider aan al mijn behoeften voldoet.

#1 – ExpressVPN

ExpressVPN is een veilige en betrouwbare VPN-provider, die snel gecodeerde verbindingen biedt, uitstekende ondersteuning biedt voor meerdere platformen en een uitgebreide wereldwijde serverdekking en klantenondersteuning.

1. Snelheid van de verbinding

Omdat de chatfunctie van Omegle een videochatoptie bevat, speelt de verbindingssnelheid een rol bij het gebruik van de VPN om verbinding te maken met de chatservice. Je zult ook een snelle verbinding waarderen wanneer je video streamt. In mijn ervaring biedt ExpressVPN beveiligde verbindingen die 84% sneller binnenkomen dan mijn door ISP geleverde snelheden.

2. Ondersteuning voor meerdere platforms

Hoewel Omegle geen native apps aanbiedt en in plaats daarvan een op webbrowser gebaseerde app is, is ondersteuning voor meerdere platformen nog steeds een belangrijke overweging voor elke VPN-provider die u in overweging neemt. Omdat alle populaire desktop- en mobiele platforms webbrowsers bieden, kan Omegle worden gebruikt op vrijwel elk aangesloten apparaat dat een browser heeft.

ExpressVPN biedt native apps voor Windows-, macOS-, Android- en iOS-apparaten. Het biedt ook een handige browserextensie voor de platforms Safari, Chrome en Firefox.

Als je een gamer bent of een streaming video-liefhebber, dan zul je de ondersteuning van ExpressVPN voor PlayStation (3 en 4) en Xbox (360 en One) spelconsole-bezitters, evenals Apple TV, Roku en Amazon Fire TV via hun MediaStreamer waarderen.

Maximaal 3 gelijktijdige verbindingen zijn toegestaan bij een enkele login. Als je meer nodig hebt, kun je elk verbonden apparaat in je kleine bedrijf of huis beveiligen door uw router in te stellen om verbinding te maken met ExpressVPN. Als u de voorkeur geeft aan een kant-en-klare oplossing, kunt u een kant-en-klare router aanschaffen, allemaal klaar voor gebruik met ExpressVPN via FlashRouters.com.

3. Klantenondersteuning

Hoewel we allemaal graag in een droom-wereld willen leven, zonder technische problemen, is de kans groot dat je af en toe contact moet opnemen met de klantenservice van je VPN-provider met een technische vraag of factuurvraag. Als dat gebeurt, wil je snel en goed geïnformeerde antwoorden.

ExpressVPN biedt een uitstekend ondersteuningsniveau, met ondersteuning voor live ondersteuning, een aanmeldingsformulier voor een trouble ticket en een ondersteuningsbibliotheek voor selfservers die beschikbaar is om u te helpen. Ik heb altijd snelle en deskundige reacties ontvangen op mijn ondersteuningsvragen en de ondersteuningsbibliotheek is vol met gemakkelijk te vinden informatie.

4. Wereldwijde serverdekking

Hoewel wereldwijde serverdekking niet echt bovenaan de lijst voor Omegle-gebruikers staat, is het handig wanneer u uw beveiligde verbinding voor andere doeleinden gaat gebruiken. Elke VPN-provider die een uitstekende wereldwijde dekking biedt, biedt u de mogelijkheid om streaming muziek- en video-inhoud te ontgrendelen die normaal gesproken in uw regio wordt geblokkeerd.

ExpressVPN heeft meer dan 1500 servers in 94 landen over de hele wereld gestationeerd, wat betekent dat het u waarschijnlijk een oplossing voor het blokkeren van inhoud biedt, ongeacht waar het zich in de vrije wereld bevindt.

5. De prijs

ExpressVPN geen goedkope VPN-provider. De hogere prijs resulteert wel in een hele goed kwaliteit. De aanbieder biedt hun diensten aan voor $ 12,95 per maand ( dat is ongeveer € 11 euro), $ 59,95 ( €53,- ) voor 6 maanden en $ 99,95 ( €87,- ) voor 12 maanden. Ze bieden een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

Doorbreek de Omegle blokkade

Hoewel het misschien gemakkelijk is om door Omegle te worden geweerd, is het bijna net zo eenvoudig om te worden gedeblokkeerd. Met slechts een paar klikken me je muis is ExpressVPN klaar om je verbinding te beschermen, waardoor je een nieuw niveau van anonimiteit krijgt.

ExpressVPN biedt betrouwbare deblokkering van Omegle. Het is ook een waardevol hulpmiddel bij het beschermen van je internetverbinding tegen nieuwsgierige blikken, toegang tot geblokkeerde inhoud van over de hele wereld en nog veel meer.

Bezoek ExpressVPN