Hoe kijk je naar de Amerikaanse Netflix in Nederland?

Als je internettoegang hebt en een fan bent van films en televisie, is de kans groot dat je een Netflix-lidmaatschap hebt.

De videoservice biedt videoliefhebbers over de hele wereld de mogelijkheid om hele weekenden te verspillen met het binge-streamen van hun favoriete films en televisieseries, met slechts korte pauzes voor eten, drinken en persoonlijke hygiëne. (Ik houd mijn vingers gekruist over die laatste.)

Hoewel Netflix een verbazingwekkende hoeveelheid entertainment biedt voor een redelijk redelijk maandelijks bedrag, is de inhoud waartoe u in uw land toegang hebt mogelijk veel minder dan wat een kijker in andere landen kan bekijken.

Als u zich bijvoorbeeld in de Verenigde Staten bevindt, stelt Netflix 4.593 films en 1.157 televisieseries beschikbaar in de digitale bibliotheek in de Verenigde Staten. Inwoners van Nederland hebben echter slechts 2.406 films en 592 series om uit te kiezen. Een groot verschil, toch? (Deze cijfers kunnen dagelijks veranderen, maar ze bieden wel een goede weergave van de verschillen tussen de twee regio’s.)

Normaal gesproken hebben gebruikers in Nederland geen toegang tot Amerikaanse Netflix-inhoud. Er zijn echter manieren om dit voor elkaar te krijgen.

Een manier is om een ​​VPN te gebruiken om te laten zien dat u zich binnen de Amerikaanse grenzen bevindt, waardoor u toegang krijgt tot de schatkamer van de Amerikaanse inhoud. Hoewel veel VPN-providers hun gebruikers geen toegang meer bieden tot buitenlandse Netflix-inhoud, zijn er nog steeds VPN-services die de goede strijd blijven voeren.

De gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot US Netflix in Nederland …

U hoeft niet te verhuizen om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, u heeft alleen een VPN nodig, maar niet alle VPN’s werken.

Ik heb veel VPNs getest en ik vind Express erg betrouwbaar voor het deblokkeren van Netflix in US, UK AUS, CA IT JP, DE, BE en andere landen. ​Ook is de verbinding erg snel, je hoeft nooit te wachten op het bufferen en het bekijken in HD kwaliteit is geen enkel probleem.

​ExpressVPN​ heeft een 30 dagen geld terug garantie, je kunt het dus zonder verplichtingen proberen.

Deblokkeer Netflix met ExpressVPN

Over Netflix

Netflix is een in de Verenigde Staten gevestigd entertainmentbedrijf dat in augustus 1997 is opgericht door Reed Hastings en Marc Randolph. Het bedrijf is gespecialiseerd in het streamen van video-on-demand-inhoud en dvd / Blu-Ray-verhuur per post.

Hoewel de activiteiten van het bedrijf oorspronkelijk allemaal per post werden verhuurd, is hun streamingbedrijf in de loop der jaren de belangrijkste bron van inkomsten voor het bedrijf geworden.

In oktober 2017 bedroeg het wereldwijde aantal abonnees van Netflix 109,25 miljoen, waarvan 52,77 miljoen in de Verenigde Staten. Netflix heeft abonnees in 190 landen over de hele wereld. Het bedrijf haalde in 2016 $ 8,83 miljard USD aan inkomsten en heeft momenteel wereldwijd meer dan 3.500 werknemers in dienst.

Terwijl Netflix oorspronkelijk alleen content streamde die werd geproduceerd door film- en televisiestudio’s die bedoeld waren voor algemene release, is Netflix de afgelopen jaren begonnen met het produceren van steeds meer ‘Netflix Original’-content die exclusief door de streamingdienst is geproduceerd, gecoproduceerd en gedistribueerd.

De originele inhoud van Netflix omvat populaire series als “Orange is the New Black”, “House of Cards”, “Arrested Development” en nog veel meer. De dienst heeft ook een aantal Netflix Original-films gefinancierd en geproduceerd.

Hoe je de Amerikaanse Netflix-bibliotheek vanuit Nederland kunt bekijken

Als u een regelmatige bezoeker van mijn website bent, kent u mijn favoriete methode om elk type geografische inhoud te ontgrendelen. Een Virtual Private Network (VPN) doet bijna altijd zijn werk, en in de VS gevestigde Netflix-inhoud vormt geen uitzondering op deze “regel”.

Met een VPN kunnen gebruikers op de ene locatie het lijken alsof ze vanaf een andere locatie verbinding maken met internet. Die locatie kan een andere stad zijn of zelfs een ander land. Door deze VPN-functie te gebruiken, kan een gebruiker toegang krijgen tot video-, audio- en game-inhoud die normaal gesproken niet beschikbaar is in zijn of haar regio.

Hoewel het echt geweldig zou zijn als elke Netflix-klant overal ter wereld toegang zou hebben tot de volledige Netflix-bibliotheek met inhoud, zal dat niet snel gebeuren.

In de contracten van Netflix met leveranciers van inhoud, zoals film- en televisiestudio’s, wordt gespecificeerd welke landen de inhoud via de streamingprovider mogen bekijken. Als Netflix inhoud niet per land zou beperken, zouden ze financiële en juridische sancties krijgen.

Wanneer een gebruiker in Nederland een VPN-server gebruikt die zich in de Verenigde Staten bevindt om verbinding te maken met Netflix, ziet de streamingprovider dat de verbinding afkomstig is van een IP-adres in de Verenigde Staten en kan de gebruiker de inhoud alleen voor de VS bekijken.

Jarenlang werkte deze methode om alleen toegang te krijgen tot Netflix-inhoud in de Verenigde Staten uitstekend, aangezien bijna elke VPN-provider met servers in de VS u toegang tot Amerikaanse inhoud kon bieden. Dat begon echter allemaal te veranderen begin 2016, toen Netflix aankondigde dat het onder druk van zijn contentproviders zou buigen en VPN-gebruikers actief zou gaan verbieden toegang tot de service te krijgen.

Vanaf dat moment, wanneer Netflix zou ontdekken dat een bepaald IP-adres dat door klanten werd gebruikt om toegang te krijgen tot de service, tot een VPN behoorde, zouden ze het IP-adres blokkeren voor toegang tot de Netflix-servers. De getroffen VPN-provider zou nieuwe IP-adressen opzetten, die een tijdje toegang zouden geven, maar zou uiteindelijk opnieuw worden ontdekt en verbannen door Netflix.

Veel VPN-providers begonnen toen buiten de boot te vallen als het ging om Netflix VPN-ondersteuning, omdat ze eenvoudigweg niet konden of wilden doorgaan met het op IP gebaseerde kat-en-muis-spel dat ze speelden met de streamingprovider.

Sommige VPN-providers, waaronder degene over wie ik je nu ga vertellen, blijven de goede strijd voeren, niet bang om het virtuele schaakspel tot op de dag van vandaag voort te zetten.

Hoe een VPN werkt

Naast dat het lijkt alsof een gebruiker verbinding maakt met internet vanaf een andere locatie dan de werkelijke, biedt een VPN ook andere voordelen voor zijn gebruikers. Als u een VPN overweegt om Amerikaanse Netflix-inhoud te deblokkeren, moet u er rekening mee houden dat u waarschijnlijk andere toepassingen voor uw VPN-verbinding zult vinden.

VPN’s omsluiten de internetverbinding van een gebruiker in een coderingslaag. Dit verbergt de online activiteiten van de gebruiker en hun persoonlijke gegevens voor nieuwsgierige blikken van oplichters, de overheid en zelfs hun eigen internetprovider (ISP).

Deze versleutelde bescherming maakt een VPN een uitstekend hulpmiddel om uw verbinding te beschermen wanneer u een open wifi-hotspot gebruikt, zoals die te vinden is in coffeeshops, winkels, hotels en andere locaties.

Welke VPN is het beste voor het deblokkeren van Amerikaanse Netflix?

Zoals ik hierboven al zei, hoewel er nog steeds een groot aantal VPN-providers is die Netflix-deblokkeermogelijkheden blijven claimen, wordt het aantal schijnbaar elke dag kleiner. Er is echter één VPN-service die de Amerikaanse Netflix-toegang blijft behouden voor gebruikers buiten de Verenigde Staten.

#1 –ExpressVPN

ExpressVPN biedt een snelle, veilige en betrouwbare VPN, die uitstekende allround bescherming, gebruiksvriendelijke apps, snelle verbindingen en tip-top apparaat- en klantenondersteuning biedt.

Snelheid van de verbinding

Als je in de stemming bent voor een Netflix-binge, wil je niet eeuwig wachten tot je videostream is gebufferd voordat je begint met kijken.

ExpressVPN biedt beveiligde verbindingssnelheden van 84% van mijn onbeschermde, door de ISP geleverde verbindingssnelheden. HD- en 4K HDR-inhoud begint met weinig of geen wachttijd. (Uw aantal kilometers kan verschillen, afhankelijk van de snelheid van uw normale internetverbinding.)

Ondersteuning voor meerdere platforms

Netflix is beschikbaar op de meeste van alle populaire desktop- en mobiele computers, evenals op de meeste grote settop-streaming- en gameconsoleplatforms. ExpressVPN heeft deze platforms gedekt (en nog wat).

De VPN-provider biedt native apps voor de macOS-, Windows-, Linux-, iOS- en Android-platforms. Voor degenen die hun Netflix-bingeing liever via een webbrowser doen, zijn er extensies beschikbaar voor de browserplatforms Safari, Chrome en Firefox.

Voor settopboxen en gameconsoles, waarvoor nog geen VPN-apps beschikbaar zijn, eigenaars van PlayStation (3 en 4) en Xbox (360 en One) gameconsoles, evenals Apple TV, Roku en Amazon Fire TV-kijkers kan gebruik maken van de MediaStreamer-service van de provider.

Hoewel de provider u toestaat om op 3 van uw apparaten tegelijk in te loggen met een enkele login, kunt u elk aangesloten apparaat in uw huis of klein bedrijf beschermen door uw draadloze router in te stellen voor gebruik van ExpressVPN.

Klantenservice

In een perfecte wereld zouden onze VPN-verbindingen altijd werken, zou Netflix nooit een ander IP-adres blokkeren en heb je nooit een factureringsprobleem. Het is echter meer dan waarschijnlijk dat u in de nabije toekomst contact moet opnemen met de klantenservice van uw VPN-provider over een of ander probleem.

ExpressVPN biedt klantenondersteuning die ongeëvenaard scoort. Er zijn drie vormen van ondersteuning beschikbaar bij de provider, waaronder live ondersteuningschat, een formulier voor het indienen van een probleemticket en een gemakkelijk te doorzoeken ondersteuningsbibliotheek. Ik krijg altijd snelle en deskundige antwoorden van mijn vragen, en de ondersteunende bibliotheek was een geweldige hulpbron als ik me asociaal voelde.

Wereldwijde serverdekking

Hoewel ExpressVPN een uitstekende manier is om Amerikaanse Netflix-inhoud te ontgrendelen, moet worden vermeld dat de provider uitstekend werk levert door alle soorten geografisch geblokkeerde inhoud te ontgrendelen, vanwege de uitgebreide wereldwijde serverdekking.

ExpressVPN heeft meer dan 1.500 servers, verspreid over 94 landen over de hele wereld. Dit geeft toegang tot inhoud van over de hele wereld. Als die streaming audio of video of gameserver zich ergens in de vrije wereld bevindt, is de kans groot dat ExpressVPN u kan helpen deze te deblokkeren.

Prijsstelling

ExpressVPN is geen goedkope leider in de VPN-industrie. Eigenlijk zijn ze een van de duurdere providers die er zijn. Dat gezegd hebbende, ze bieden een uitstekende waar voor uw geld.

Abonnementen kosten € 12,95 per maand, $ 59,95 voor 6 maanden en $ 99,95 voor 12 maanden. Ze bieden een 30 dagen geld-terug-garantie, wat voldoende tijd is om te beslissen of hun diensten het waard zijn.

Bezoek ExpressVPN