Werken alle gratis VPN’s met Netflix?

Werken gratis VPN’s goed bij het deblokkeren van Netflix-inhoud uit andere regio’s van de wereld? In dit artikel bekijk ik je mogelijkheden.

Netflix is ​​bijna overal ter wereld beschikbaar. De shows en films die beschikbaar zijn op de streamingvideoservice kunnen echter sterk variëren afhankelijk van het land waarin u zich bevindt.

VPN-gebruikers weten echter dat dit geen probleem is, aangezien een virtueel particulier netwerk uw locatie kan ‘vervalsen’, waardoor het lijkt alsof u zich in een ander land bevindt. Een VPN versleutelt uw verbinding en leidt deze via een VPN-server in het land dat u kiest, waardoor toegang tot Netflix in dat land wordt geopend.

Netflix is ​​hip in dit schema en doet daarom zijn uiterste best om VPN-gebruikers de toegang tot zijn uitgebreide bibliotheek te blokkeren. Wanneer Netflix een IP-adres ontdekt dat bij een VPN hoort, blokkeert het bedrijf dit. Het is dan aan de VPN-provider om nieuwe VPN-servers op te zetten met nieuwe IP-adressen.

Dit vereist een VPN met veel middelen en de bereidheid om deel te nemen aan dit online whack-a-mole-spel. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom het bijna onmogelijk is om een ​​gratis VPN-provider te vinden die betrouwbare toegang tot Netflix biedt.

Daarom, tenzij je het leuk vindt om te zien: “Oeps, er is iets misgegaan. Streaming-fout. Het lijkt erop dat u een deblokkeerprogramma of proxy gebruikt. Schakel al deze services uit en probeer het opnieuw. ”Je zou eigenlijk niet eens moeten proberen om een ​​gratis VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix. Bovendien zijn er andere redenen om geen gratis VPN te gebruiken, die ik later met u zal delen.

We zijn niet op de hoogte van gratis VPN’s die met Netflix werken. Er zijn echter andere opties als u op zoek bent naar een manier om de voordelen van een VPN te krijgen zonder te betalen, vooral als u op vakantie of voor zaken naar het buitenland reist en slechts een korte periode een voor Netflix geschikte VPN nodig heeft. .

De 5 VPN-providers die ik je zal vertellen, bieden allemaal betrouwbare toegang tot Netflix en bieden ook geld-terug-garanties van minimaal 30 dagen. Hoewel u vooraf voor de service van een maand moet betalen, kunt u zonder vragen een volledige terugbetaling krijgen als u annuleert voordat de geld-terug-garantieperiode is verstreken.

Stappen om een gratis VPN voor Netflix te krijgen

Hier leest u hoe u een ‘gratis’ VPN voor Netflix gebruikt:

 • Meld u aan bij een goede VPN-provider. Ik raad ExpressVPN ten zeerste aan, maar je kunt niet fout gaan met een van de providers op mijn lijst.
 • Download en installeer de app (s) van de provider op uw apparaat (en).
 • Maak verbinding met een VPN-server in de Netflix-regio die u wilt bekijken.
 • Ga naar de Netflix-website of laad de Netflix-app. U wordt automatisch doorgestuurd naar de inhoud die bedoeld is voor de regio waarin uw VPN-server zich bevindt.
 • Selecteer je favoriete tv-serie of film en geniet van de show!
 • Als u besluit dat u de VPN niet wilt behouden, annuleert u vóór het einde van de geld-terug-garantie (meestal voordat 30 dagen zijn verstreken).

Wat zijn de beste VPN’s voor het kijken naar Netflix die uitgebreide geld-terug-garanties bieden?

De volgende 5 VPN’s bieden betrouwbare toegang tot Netflix, terwijl ze ook risicovrije geld-terug-garanties bieden van minimaal 30 dagen.

 • ExpressVPN: de provider biedt betrouwbare toegang tot Netflix in tal van landen over de hele wereld dankzij zijn uitgebreide wereldwijde servernetwerk. De supersnelle verbindingssnelheden van de provider zijn ook optimaal voor streaming. De aanbieder biedt een 30 dagen geld-terug-garantie.
 • NordVPN: De prijzen van deze provider zijn de op één na beste van gratis, met budgetprijzen, vooral als je kiest voor een verlengd abonnement. Biedt betrouwbare toegang tot Netflix. Er is een 30 dagen geld-terug-garantie beschikbaar.
 • Surfshark: deze provider biedt een snelgroeiend wereldwijd servernetwerk, dat een steeds grotere toegang tot Netflix over de hele wereld biedt. Er is een 30 dagen geld-terug-garantie beschikbaar.
 • CyberGhost: Nieuwe VPN-gebruikers zullen CyberGhost van dichtbij willen bekijken, omdat het gebruiksvriendelijke apps biedt die verbinding maken met voor streaming geoptimaliseerde servers over de hele wereld. Biedt de langste geld-terug-garantie op deze lijst, op 45 dagen.
 • IPVanish: deze provider biedt betrouwbare toegang tot Netflix en andere streamingdiensten via zijn eigen en beheerde wereldwijde servernetwerk. Biedt snelle gecodeerde verbindingen voor alle populaire aangesloten streaming-apparaten. Er is een 30 dagen geld-terug-garantie beschikbaar.

Bij het onderzoeken en rangschikken van de VPN’s voor dit artikel, heb ik rekening gehouden met de volgende factoren:

 • Geen risico geld-terug-garantie van minimaal 30 dagen
 • Betrouwbare mogelijkheid om toegang te krijgen tot Netflix
 • Mogelijkheid om toegang te krijgen tot andere streamingdiensten
 • Hoge verbindingssnelheden
 • Eersteklas privacy- en beveiligingsmaatregelen
 • Ondersteuning voor meerdere platforms
 • Uitgebreide beschikbaarheid van klantenondersteuning

Beste geblokkeerde Netflix-oplossing: ExpressVPN

ExpressVPN voert nog steeds de strijd om het IP-adres tegen Netflix en stelt nieuwe IP-adressen in wanneer de oude mislukken. (Klik hier voor een volledig overzicht van ExpressVPN.)

Hoewel dit betekent dat je af en toe een probleem kunt ervaren waarbij je favoriete verbinding mislukt, moet je de verbinding kunnen verbreken en vervolgens opnieuw verbinding maken met een andere VPN-server en een adres vinden dat niet is geblokkeerd.

1 Wereldwijde serverdekking

Een VPN is een fantastische manier om toegang te openen tot internationale inhoud die normaal gesproken wordt geblokkeerd in uw specifieke deel van de wereld. ExpressVPN heeft meer dan 1500 servers, gevestigd in 94 landen over de hele wereld, waardoor het een geldige kandidaat is voor het deblokkeren van inhoud bijna overal in de vrije wereld.

2 Snelheid van de verbinding

Niet-geblokkeerde video-inhoud is niet leuk als je een eeuwigheid moet wachten tot deze klaar is met bufferen, of als het halverwege stopt om in te halen. ExpressVPN biedt beveiligde verbindingssnelheden die binnen 16% van mijn onbeschermde ISP-snelheden liggen, wat genoeg pk’s is voor het streamen van 1080p of 4K HDR-inhoud.

3 Privacy bescherming

ExpressVPN is gestationeerd op de Britse Maagdeneilanden en is als zodanig niet verplicht logboeken bij te houden die verband houden met de online capriolen van hun klanten. De aanbieder profiteert ten volle van dit gebrek aan toezicht, volgens een strikt “no logs” -beleid.

Als een extra laag privacybescherming accepteert de provider ook de privacyvriendelijke Bitcoin-cryptocurrency als betaling voor hun services.

4 Ondersteuning voor meerdere platforms

Ik denk dat iemand van ons er moeilijk aan zal doen om een modern desktop- of mobiel apparaatplatform te noemen waar Netflix niet beschikbaar is. ExpressVPN heeft dat gedekt, met native app-ondersteuning voor macOS-, Windows- en Linux-desktopapparaten, evenals mobiele iOS- en Android-apparaten. Ze bieden ook browserextensies voor de Safari-, Chrome- en Firefox-browserplatforms.

Gameconsole en settopbox-apparaten worden ook behandeld, aangezien PlayStation (3 en 4), Xbox (360 en One), Apple TV en Amazon Fire TV-platforms Netflix-content buiten het land kunnen streamen via de MediaStreamer-service van ExpressVPN.

De provider staat maximaal 3 gelijktijdige verbindingen toe via dezelfde gebruikersaanmelding. Het werkt ook op verschillende merken en modellen van draadloze routers, waaronder Linksys, Asus, D-Link en TP-Link. Mensen die op zoek zijn naar een kant-en-klare routeroplossing, kunnen een vooraf geconfigureerde router kopen bij FlashRouters.com.

Bezoek ExpressVPN