Werkt Goose VPN Met Netflix?

Het nieuwe seizoen van Stranger Things staat op de Amerikaanse Netflix en het is tijd voor een chill avond. Je pakt je laptop, een glas van je favoriete drankje, gaat lekker zitten, zet je VPN aan met een Amerikaanse server, je drukt op play en …

“Oeps, er is iets misgegaan … Streaming Error. Uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel eventuele proxy’s, VPN’s of andere software uit en probeer het opnieuw.”

Nee, het is niet de schuld van je internet provider. Je VPN is geblokkeerd voor Netflix waar door je geen toegang kunt krijgen – alweer!

Werkt Goose VPN niet meer met Netflix? Probeer het volgende…

NordVPN geeft binnen 30 dagen je geld terug, het is dus makkelijk en kosteloos om over te stappen op ExpressVPN ​​(ik denk dat dit de beste VPN provider is voor het deblokkeren van Netflix).

Ik heb veel VPNs getest en ik vind Express erg betrouwbaar voor het deblokkeren van Netflix in US, UK AUS, CA IT JP, DE, BE en andere landen. ​Ook is de verbinding erg snel, je hoeft nooit te wachten op het bufferen en het bekijken in HD kwaliteit is geen enkel probleem.

​ExpressVPN​ heeft een 30 dagen geld terug garantie, je kunt het dus zonder verplichtingen proberen.

Deblokkeer Netflix met ExpressVPN

Meer en meer VPN gebruikers ondervinden problemen met het succesvol tot stand brengen van een verbinding met Netflix-streams doormiddel van een VPN. VPN-providers die voorheen betrouwbare waren voor het deblokkeren van Netflix-streams, werken helaas vaak niet meer.

VPN-provider Goose VPN staat al langer bekend als een betrouwbare manier om toegang te krijgen tot Netflix-inhoud die zich in andere landen bevindt. De provider lijkt echter het gevecht te hebben opgegeven als het gaat om toegang tot Netflix.

Hoe Netflix een VPN-provider blokkeert

Laten we eerst eens kijken hoe een VPN werkt. Wanneer een gebruiker de gewenste VPN-app laadt en op de knop “Verbinden” drukt, worden ze verbonden met een van de vele VPN-servers van de VPN-provider. Wanneer ze zich aanmelden, krijgen ze een nieuw IP-adres, waardoor het lijkt alsof ze verbinding maken vanaf de locatie van de VPN-server. Die locatie kan overal zijn, van de andere kant van de stad tot de andere kant van de wereld.

Een enkele VPN-server kan een groot aantal gebruikers tegelijk bedienen. Alle verbonden gebruikers ontvangen hetzelfde IP-adres. Dit helpt een extra beveiligingslaag te bieden, omdat alle online activiteiten van gebruikers via hetzelfde IP-adres komen.

Dit maakt het echter ook gemakkelijker voor een service zoals Netflix om te detecteren of een VPN wordt gebruikt om toegang te krijgen tot hun services.

Wanneer Netflix ziet dat een groot aantal van zijn abonnees via hetzelfde IP-adres verbinding maken, wijst dit hen op de mogelijkheid dat die gebruikers gebruik maken van een VPN-provider om toegang te krijgen tot hun inhoud, mogelijk van buiten het land waar de Netflix-inhoud wordt van gestreamd.

Zodra Netflix bevestigt dat het verkeer afkomstig is van een VPN-server, kunnen ze dat IP-adres snel blokkeren voor toegang tot hun servers, zoals hieronder te zien is.

Dit leidt er natuurlijk toe dat een VPN-gebruiker geen toegang meer heeft tot Netflix via hun favoriete server en ze kunnen een klacht indienen bij de klantenservice van hun VPN-provider.

De technicus zullen bevestigen dat het IP-adres van de server wordt geblokkeerd, ze laten het hun netwerkadministrators weten, er worden nieuwe groepen IP-adressen gemaakt en ze werken totdat Netflix opnieuw meerdere gebruikersverkeer opmerkt dat afkomstig is van een enkel IP, blokkeert het IP en …

Dit leidt tot een kat en muis spel tussen Netflix en je VPN-provider. Hoewel dit frustrerend kan zijn, valt Netflix ruimschoots onder hun rechten om VPN-toegang tot hun servers te blokkeren, omdat ze zijn opgenomen in contracten met film- en televisiestudio’s die de toegang tot inhoud beperken tot bepaalde landen.

Helaas leiden deze beperkingen ertoe dat inhoud beschikbaar is in de Verenigde Staten, maar niet in een ander land (en vice versa).

Het beste alternatief wanneer Goose VPN faalt

Netflix maakte in januari 2016 een buiging voor de toenemende druk van hun contentproviders en kondigde aan dat ze VPN- en proxy-gebruikers actief zouden gaan blokkeren voor toegang tot hun streamingdienst. Sindsdien is een groot aantal VPN-providers gestopt met het actief proberen toegang te verlenen tot de service.

Gelukkig hebben niet alle VPN-providers opgegeven en werken sommige nog steeds. In het volgende gedeelte vertel ik u over een van deze providers.

Beste geblokkeerde Netflix-oplossing: ExpressVPN

ExpressVPN voert nog steeds de strijd om het IP-adres tegen Netflix en stelt nieuwe IP-adressen in wanneer de oude mislukken. (Klik hier voor een volledig overzicht van ExpressVPN.)

Hoewel dit betekent dat je af en toe een probleem kunt ervaren waarbij je favoriete verbinding mislukt, moet je de verbinding kunnen verbreken en vervolgens opnieuw verbinding maken met een andere VPN-server en een adres vinden dat niet is geblokkeerd.

1 Wereldwijde serverdekking

Een VPN is een fantastische manier om toegang te openen tot internationale inhoud die normaal gesproken wordt geblokkeerd in uw specifieke deel van de wereld. ExpressVPN heeft meer dan 1500 servers, gevestigd in 94 landen over de hele wereld, waardoor het een geldige kandidaat is voor het deblokkeren van inhoud bijna overal in de vrije wereld.

2 Snelheid van de verbinding

Niet-geblokkeerde video-inhoud is niet leuk als je een eeuwigheid moet wachten tot deze klaar is met bufferen, of als het halverwege stopt om in te halen. ExpressVPN biedt beveiligde verbindingssnelheden die binnen 16% van mijn onbeschermde ISP-snelheden liggen, wat genoeg pk’s is voor het streamen van 1080p of 4K HDR-inhoud.

3 Privacy bescherming

ExpressVPN is gestationeerd op de Britse Maagdeneilanden en is als zodanig niet verplicht logboeken bij te houden die verband houden met de online capriolen van hun klanten. De aanbieder profiteert ten volle van dit gebrek aan toezicht, volgens een strikt “no logs” -beleid.

Als een extra laag privacybescherming accepteert de provider ook de privacyvriendelijke Bitcoin-cryptocurrency als betaling voor hun services.

4 Ondersteuning voor meerdere platforms

Ik denk dat iemand van ons er moeilijk aan zal doen om een modern desktop- of mobiel apparaatplatform te noemen waar Netflix niet beschikbaar is. ExpressVPN heeft dat gedekt, met native app-ondersteuning voor macOS-, Windows- en Linux-desktopapparaten, evenals mobiele iOS- en Android-apparaten. Ze bieden ook browserextensies voor de Safari-, Chrome- en Firefox-browserplatforms.

Gameconsole en settopbox-apparaten worden ook behandeld, aangezien PlayStation (3 en 4), Xbox (360 en One), Apple TV en Amazon Fire TV-platforms Netflix-content buiten het land kunnen streamen via de MediaStreamer-service van ExpressVPN.

De provider staat maximaal 3 gelijktijdige verbindingen toe via dezelfde gebruikersaanmelding. Het werkt ook op verschillende merken en modellen van draadloze routers, waaronder Linksys, Asus, D-Link en TP-Link. Mensen die op zoek zijn naar een kant-en-klare routeroplossing, kunnen een vooraf geconfigureerde router kopen bij FlashRouters.com.

Klantenservice

Hoewel ik hoop dat je VPN-verbinding nooit “ghosted” is en altijd werkt zoals zou moeten, is het zeer waarschijnlijk dat je van tijd tot tijd contact moet opnemen met de klantenservice van je VPN-provider.

ExpressVPN biedt eersteklas klantenondersteuning aan zijn gebruikers, met live supportchat, een formulier voor het indienen van probleemtickets en een informatieve, doorzoekbare ondersteuningsbibliotheek.

De provider heeft altijd een hoog niveau van ondersteuning geboden wanneer ik problemen had, en gaf snelle en geïnformeerde antwoorden op al mijn ondersteuningsvragen. Ik heb ook snel nuttige ondersteunende bibliotheekartikelen kunnen vinden om me te helpen bij het zoeken naar VPN-gerelateerde kennis.

Prijzen

Hoewel ExpressVPN niet bepaald de Bol.com van de VPN-providers is, bieden ze een uitstekend serviceniveau voor hun prijs.

De prijs is in Dollars maar omdat $ 1.11 gelijk is aan € 1,- euro is het nog in je voordeel ook.

VPN-abonnees van maand tot maand betalen $ 12,95 per maand, en degenen die bereid zijn zich te committeren aan een abonnement van 6 of 12 maanden betalen $ 9,99 per maand ($ 59,95 elke 6 maanden) of $ 8,32 per maand ($ 99,95 jaarlijks betaald), respectievelijk. Zoals u ziet, hoe langer de inzet, hoe groter de besparingen.

Een geld-terug-garantie van 30 dagen biedt gebruikers de mogelijkheid om te zien of dit de VPN-provider is die aan hun behoeften voldoet.

Bezoek ExpressVPN

Laat je niet afschrikken door Netflix

ExpressVPN biedt nog steeds een betrouwbare manier om Netflix-inhoud in andere landen te deblokkeren wanneer CyberGhost geen schijn van kans heeft. ExpressVPN blijft snel reageren wanneer een van zijn IP-adressen wordt geblokkeerd door Netflix en vervangt het snel door een niet-geblokkeerde IP.

Bovendien biedt de provider uitstekende verbindingssnelheden, uitgebreide wereldwijde serverdekking die helpt bij het deblokkeren van streaming- en gaming-content over de hele wereld, en hun privacybescherming en klantenondersteuning zijn beide eersteklas.

Hoewel niemand veilig kan zeggen hoe lang ExpressVPN zijn IP-adres-tango met Netflix bijhoudt, blijven ze voorlopig zoeken naar manieren om te voorkomen dat de streamingprovider de voet van hun gebruikers volgt.

Bezoek ExpressVPN