Avast Secureline VPN Netflix Geblokkeerd Oplossing 2019

Je ziet dat de nieuwe afleveringen van je favoriet serie in Amerika al uit zijn. Het is tijd om met behulp van een VPN de Netflix blokkade te omzeilen zodat je een aflevering van je favoriete tv-serie kunt bekijken.

Ga zitten, open je laptop en start de Avast Secureline VPN-app op om een verbinding te openen met de content van Netflix in Amerika. Je laadt Netflix, klikt op “Spelen” en – “Oeps, er is een fout opgetreden…”?

Nou, dat is vervelend. Netflix heeft Avast Secureline opnieuw geblokkeerd! Avast Secureline werkt niet meer op Netflix VPN blokkade te omzeilen. Netflix ziet dat je een VPN gebruikt.

Werkt Avast niet meer met Netflix? Probeer het volgende…

Avast geeft binnen 7 dagen je geld terug, het is dus makkelijk en kosteloos om over te stappen op ExpressVPN ​​(ik denk dat dit de beste VPN provider is voor het deblokkeren van Netflix).

Ik heb veel VPNs getest en ik vind Express erg betrouwbaar voor het deblokkeren van Netflix in US, UK AUS, CA IT JP, DE, BE en andere landen. ​Ook is de verbinding erg snel, je hoeft nooit te wachten op het bufferen en het bekijken in HD kwaliteit is geen enkel probleem.

​ExpressVPN​ heeft een 30 dagen geld terug garantie, je kunt het dus zonder verplichtingen proberen.

Deblokkeer Netflix met ExpressVPN

Waarom Netflix een VPN-provider blokkeert

Op sommige dagen heb je het gevoel dat de hele wereld tegen je is – vooral als je je favoriete Netflix-inhoud niet kunt bekijken. Maar maak je geen zorgen, het is niets persoonlijks (nou ja, niet als het om Netflix gaat): de streamingprovider volgt gewoon de regels.

Netflix’s licentieovereenkomst met filmstudio’s en televisienetwerken vereist dat zij de toegang blokkeren voor iedereen die probeert toegang te krijgen tot de gelicentieerde inhoud van buiten de gelicentieerde gebieden. Dat betekent dat je favoriete film- of tv-serie mogelijk niet beschikbaar is op de plek waar je momenteel verblijft.

Het zou geweldig zijn als filmstudio’s en andere contenteigenaren zouden mee gaan met hun tijd en content voor iedereen tegelijk beschikbaar zou maken voor iedereen die ervoor zou willen betalen. Helaas staan ze geen verandering toe en houden ze vast aan hun oude/ huidige manier.

Netflix is ​​behoorlijk bedreven in het detecteren en blokkeren van VPN-verbindingen met hun servers. Dit heeft ertoe geleid dat veel VPN-providers het hebben opgeven om hun Netflix gebruikt toegang te blijven geven.

Hoewel veel VPN-providers nog steeds Netflix-compatibiliteit claimen, zijn ze niet betrouwbaar en reageren ze niet snel wanneer hun servers worden geblokkeerd door de streamingservice.

Het beste alternatief wanneer Avast Secureline niet werkt

Het gevecht tussen VPN’s en Netflix lijkt een beetje op een uitgebreid game of Battleship. Netflix vindt een VPN-verbinding op hun servers binnenkomen, zinkt deze en de VPN-provider stuurt vervolgens een andere reeks IP-adressen de strijd in, in de hoop dat dit oorlogsschip niet tot zinken wordt gebracht.

Zo werkt het. Een VPN stelt servers in die hun klanten kunnen gebruiken. De clients die toegang hebben tot deze servers delen een enkel IP-adres. Dit is een gangbare praktijk en is ontworpen om de anonimiteit van een gebruiker te helpen beschermen. Een aantal van die gebruikers krijgen vervolgens toegang tot Netflix-content in een ander land.

Netflix merkt dat meerdere kijkers verbinding maken met hun service via hetzelfde IP-adres. Netflix reageert door dat IP-adres te blokkeren en niet langer toegang te verlenen tot hun servers. VPN-klanten klagen vervolgens bij hun VPN-provider. De provider zet als reactie nieuwe servers op met nieuwe IP-adressen.

Netflix detecteert deze opnieuw, blokkeert ze en het begint weer van voor af aan.

Als deze constante heen-en-weer-strijd je VPN-provider ertoe heeft gebracht om “het gevecht” met Netflix op te geven, is het tijd om een betere provider te vinden. Ik raad ExpressVPN aan.

Beste Netflix-geblokkeerd-oplossing: ExpressVPN

Ik heb geconstateerd dat ExpressVPN de beste VPN-provider is voor betrouwbare toegang tot Netflix. De provider doet uitstekend werk in het verbergen van hun “oorlogsschepen” voor Netflix.

Naast permanente toegang tot Netflix biedt de VPN-provider ook toegang tot een groot aantal andere streamingproviders en andere soorten services, waaronder HBO, Videoland en vele anderen.

ExpressVPN biedt ook een behoorlijk aantal Netflix-gerelateerde informatie op hun website, zoals handige veelgestelde vragen, trucs en tips en links naar Netflix-gerelateerde browser-plug-ins.

Daarnaast biedt de provider 24/7 klantenondersteuning, uitgebreide wereldwijde server-dekking, geweldige privacybescherming, snelle verbindingssnelheden en meer.

Bezoek ExpressVPN


1. Snelle verbindingssnelheden

Als u ExpressVPN gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken of u voldoet aan de bandbreedtevereisten van Netflix. U zult ook geen problemen ondervinden bij het vinden van de snelst beschikbare VPN-server, dankzij de ingebouwde sneltoetsfunctie van de ExpressVPN-app.

Ik heb gemerkt dat deze provider gemiddeld snelheden biedt van 20% van mijn ISP-verbindingen. Natuurlijk hangt dit allemaal af van uw gebruikelijke verbindingssnelheden, maar ExpressVPN moet gemakkelijk voldoen aan de Netflix-contentvereisten

2. Applicatie ondersteuning

Lezers die al hun apparaten gebruiken om Netflix te bekijken, zullen blij zijn met de ondersteuning voor elk populair platform.

3. Prijs

2 biertjes ( totaal ongeveer € 6,- ) per maand minder. Dat zijn de kosten van één maand ExpressVPN-abonnement (en je taille zullen je dankbaar zijn). Dat komt uit op € 87,- per jaar. Een maandelijkse betalingsoptie is ook mogelijk, dit kost €12,- per maand.

Investeren in een nog betere infrastructuur: Om hun gebruikers nog beter van dienst te kunnen zijn gaat een groot deel van dat geld terug aan het verbeteren van hun diensten.

Er is een geld-terug-garantie van 30 dagen beschikbaar, maar ik ben er redelijk zeker van dat je erg tevreden zal zijn met ExpressVPN en dit niet nodig zult hebben.

4. Klantenondersteuning

Ik kreeg altijd snel antwoord op mijn vragen over ondersteuning met de 24/7 Live Support Chat-functie. Problemen zul je dan ook niet ondervinden.

5. Wereldwijde serverdekking

Ongeacht van je locatie, zou je toegang moeten hebben tot de Netflix-content die je ook maar wenst via ExpressVPN’s meer dan 1.500 servers, goed gelegen in 94 verschillende landen over de hele wereld.

6. Privacy

Privacybescherming is van het hoogste niveau bij ExpressVPN, omdat het zich bevindt op de privacyvriendelijke Britse Maagdeneilanden. De overheid daar heeft geen vereisten voor het bewaren van gegevens voor VPN-services, dus er wordt geen informatie opgeslagen over uw online reizen.

Bitcoin is een optie voor gebruikers die hun betalingsinformatie willen beschermen, omdat ze de cryptocurrency kunnen gebruiken om hun abonnement te betalen.

In het kort

Als en wanneer Avast Secureline VPN u in de steek laat, geen zorgen. Er zijn betere VPN beschikbaar – kijk gewoon in de richting van ExpressVPN.

De provider biedt snelle verbindingssnelheden, betrouwbare toegang tot Netflix, optimale wereldwijde serverdekking, eersteklas klantenondersteuning, uitgebreide privacybescherming en nog veel meer.

Bezoek ExpressVPN