Werkt NordVPN Met Netflix?

Het is tijd voor het nieuw seizoen van je favoriete Netflix serie, het helpt je ontspannen als je in het buitenland zit. Je start je NordVPN-app op, opent Netflix, klikt op afspelen en … je ziet het onderstaande scherm helaas iets anders dan je had verwacht. Netflix ziet dat je een VPN gebruikt.

Netflix heeft opnieuw een IP-adres van een NordVPN-server gedetecteerd en het geblokkeerd. Frustrerend, is het niet? Nu moet je wachten totdat de VPN-provider nieuwe IP-adressen voor hun servers heeft ingesteld.

Als je al een NordVPN-gebruiker bent, heb je waarschijnlijk vaak fatsoenlijk toegang tot Netflix. Ik ben hier dan ook niet om NordVPN af te kraken.
De provider biedt goede verbindingssnelheden en reageert meestal snel wanneer hun IP-adressen worden geblokkeerd.

Welke alternatieve staan er echter tot je beschikking als NordVPN niet reageert en er geen acceptabele toegang tot Netflix beschikbaar is voor haar abonnees?

Werkt NordVPN niet meer met Netflix? Probeer het volgende…

NordVPN geeft binnen 7 dagen je geld terug, het is dus makkelijk en kosteloos om over te stappen op ExpressVPN ​​(ik denk dat dit de beste VPN provider is voor het deblokkeren van Netflix).

Ik heb veel VPNs getest en ik vind Express erg betrouwbaar voor het deblokkeren van Netflix in US, UK AUS, CA IT JP, DE, BE en andere landen. ​Ook is de verbinding erg snel, je hoeft nooit te wachten op het bufferen en het bekijken in HD kwaliteit is geen enkel probleem.

​ExpressVPN​ heeft een 30 dagen geld terug garantie, je kunt het dus zonder verplichtingen proberen.

Deblokkeer Netflix met ExpressVPN

Waarom Netflix een VPN-provider blokkeert

Netflix blokkeert VPN-providers omdat ze dat moeten. De streamingprovider moet voorkomen dat inhoud wordt geopend in landen waar het niet is gelicentieerd voor streaming.

Contenteigenaren, zoals Warner Brothers, Sony en vele anderen, hebben allemaal afzonderlijke licentieovereenkomsten nodig voor elk gebied waar Netflix beschikbaar is. Dit betekent dat sommige van de films en tv-afleveringen die beschikbaar zijn in de Verenigde Staten niet beschikbaar zijn in, zeg, Frankrijk (en vice versa).

De constante bewegingen van Netflix om te voorkomen dat VPN-servers toegang krijgen tot hun inhoud heeft ertoe geleid dat veel VPN-providers niet langer proberen Netflix-toegang aan hun gebruikers te bieden, en de weinige providers die dat wel doen reageren traag wanneer ze te horen krijgen dat hun servers zijn geblokkeerd .

ExpressVPN is een van de weinige VPN-services die nog steeds actief ernaar streeft om toegang tot Netflix te blijven bieden.

Het beste alternatief wanneer NordVPN niet werkt

Netflix is een klopjacht begonnen op VPN-providers vanwege de druk van contenteigenaren om de toegang tot hun inhoud te blokkeren voor inwoners van landen buiten de toegestane gebieden.

VPN-providers en Netflix houden zich bezig met een constant kat-en-muis spel, waarbij de streamingprovider VPN-gebruikers opmerkt die hun streaming-servers openen en onmiddellijk de IP-adressen blokkeren van de VPN-servers die worden gebruikt voor toegang.

Wanneer klanten klagen over het verliezen van toegang tot Netflix via hun VPN, voegt de VPN-provider (hopelijk) een nieuwe set servers toe, met nieuwe IP-adressen, die wederom toegang tot Netflix bieden.

Dan merkt Netflix dat de VPN-gebruikers via de nieuwe IP’s toegang krijgen tot de streamingdienst en die blokkeren en … nou, ik denk dat je het idee krijgt.

Het is moeilijk voor VPN-providers om de toegang tot Netflix te blijven geven – veel VPN-providers hebben hun klanten volledig toegang tot Netflix opgegeven en zelfs de vermelding van de streamingdienst van hun websites en ander promotiemateriaal verwijderd.

ExpressVPN werkt hard aan een betrouwbare ondersteunen, door snel te reageren op veranderingen van Netflix om betrouwbare toegang tot Netflix te blijven bieden.

Het belangrijkste is dat de provider snel reageert wanneer hij op de hoogte wordt gebracht van een server die geen betrouwbare toegang meer biedt tot de streamingdienst, en snel een nieuw reeks van IP-adressen instelt voor

Best Blocked-Netflix-oplossing: ExpressVPN

ExpressVPN is de beste tool gebleken voor het deblokkeren van Netflix-content uit andere landen. Het bedrijf beschikt over de middelen om bij te houden wanneer Netflix een blokkerende zet uitvoert en onderneemt actie door nieuwe servers die nieuwe IP-adressen gebruiken in te zetten.

In mijn ervaring met de VPN-provider heb ik op elk moment dat ik ontdekte dat een van de ExpressVPN-servers geen toegang gaf tot Netflix, een andere server kunnen selecteren in hetzelfde land.

Daarnaast biedt de provider een handige veelgestelde vraag, tips voor het verbeteren van de Netflix-ervaring en zelfs informatie over add-ons en browser-extensies voor gebruik met Netflix. Het is een VPN-provider die op een enthousiaste manier gebruikers toegang bied tot Netflix.

ExpressVPN biedt 24/7 live chathulp, een op snelheid geoptimaliseerd VPN-netwerk, servers in 94 landen voor veel Netflix-ontgrendeling, apps voor bijna elk apparaat en een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN