IPVanish Netflix Geblokkeerd Oplossing 2020

Je neemt genoegen met een leuke Netflix-binge, maakt verbinding met je favoriete Virtual Private Network (VPN), maakt verbinding met Netflix en …

Oeps, er is iets fout gegaan…https://help.netflix.com/nl/node/277 Uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel eventuele proxy’s, VPN’s of andere software uit en probeer het opnieuw.”

OJEE! Dit is niet iets wat je wil zien als je net op de bank zit en een Netflix serie wilt gaan kijken.

​IPVanish werkt niet meer met Netflix? Probeer het volgende…

​IPVanish geeft binnen 7 dagen je geld terug, het is dus makkelijk en kosteloos om over te stappen op ExpressVPN ​​(ik denk dat dit de beste VPN provider is voor het deblokkeren van Netflix).

Ik heb veel VPNs getest en ik vind Express erg betrouwbaar voor het deblokkeren van Netflix in US, UK AUS, CA IT JP, DE, BE en andere landen. ​Ook is de verbinding erg snel, je hoeft nooit te wachten op het bufferen en het bekijken in HD kwaliteit is geen enkel probleem.

​ExpressVPN​ heeft een 30 dagen geld terug garantie, je kunt het dus zonder verplichtingen proberen.

Deblokkeer Netflix met ExpressVPN

Laat uw VPN-provider u teleurstellen als het gaat om de toegang tot Netflix? Deze voorheen betrouwbare methode voor toegang tot Amerikaanse Netflix-streams van buiten het land heeft opgehouden te werken voor abonnees van veel VPN-providers. Dit is te wijten aan een actieve inspanning van Netflix om de IP-adressen van VPN-servers te blokkeren.

Een van de providers die eerder werkte om Netflix te deblokkeren, was IPVanish. Helaas is dat niet langer het geval. De provider lijkt het IP-adres schaakspel te hebben toegegeven aan Netflix. Dus, als u nog steeds met IPVanish werkt, wat zijn uw opties dan?

Hoe Netflix een VPN-provider blokkeert

Veel VPN-gebruikers vinden dat hun VPN-verbindingen zo handig zijn in het beschermen van hun internetverbindingen en persoonlijke informatie, ze zetten ze aan om hun internetactiviteiten te beschermen wanneer ze online zijn.

Wanneer een VPN-gebruiker zich aanmeldt bij zijn provider, zijn ze verbonden met een VPN-server, evenals een groot aantal andere gebruikers. Wanneer ze zijn aangemeld, ontvangen ze een nieuw IP-adres, waardoor hun verbinding lijkt te maken vanaf de locatie van die server. De andere gebruikers doen dit ook. Alle gebruikers die verbonden zijn met een bepaalde server krijgen hetzelfde adres toegewezen, waardoor ze effectief een IP-adres delen.

VPN’s gebruiken IP-sharing voor de connecties van hun klanten om twee belangrijke redenen. De eerste is zuinigheid van gebruik. De tweede is dat IP-sharing de anonimiteit van de gebruikers verbetert, doordat de online activiteit van elke gebruiker via hetzelfde IP-adres verloopt.

Helaas zijn meerdere gebruikers afkomstig van een enkel IP-adres ook een goede manier om providers zoals Netflix te laten detecteren dat een VPN wordt gebruikt om toegang te krijgen tot hun inhoud. Wanneer dit wordt gedetecteerd, kan Netflix het voor de gebruikers van een VPN moeilijker maken om toegang te krijgen tot hun inhoud door eenvoudigweg het gedeelde IP-adres te blokkeren.

Zodra een klant vaststelt dat ze via hun favoriete VPN-server geen toegang meer hebben tot Netflix, zullen ze waarschijnlijk klagen bij hun provider, die bevestigt dat de IP-adressen inderdaad worden geblokkeerd. De provider stelt vervolgens een nieuwe groep IP-adressen in, waardoor wederom toegang tot de Netflix-servers mogelijk wordt. Netflix ontdekt dan uiteindelijk de nieuwe IP-adressen, blokkeert ze en het spel begint opnieuw.

Hoewel dit frustrerend kan zijn voor VPN-gebruik van Netflix-abonnees, heeft de streamingprovider ruimschoots het recht om dergelijke toegang tot hun servers te blokkeren, zelfs als dit een probleem veroorzaakt voor Amerikaanse abonnees die mogelijk alleen een VPN gebruiken om hun internetverbinding en hun online activiteiten tegen nieuwsgierige blikken.

Netflix heeft contracten met film- en televisiestudio’s die abonnees in een bepaald geografisch gebied alleen toegang bieden tot de gelicentieerde inhoud. Hoewel dit een verouderde manier is om inhoud te licenseren, is het nog steeds hoe de filmstudio’s het vandaag doen. Helaas betekent dit dat inhoud die beschikbaar is in de Verenigde Staten mogelijk niet beschikbaar is als u zich in een ander land bevindt.

VPN-alternatieven

In januari 2016 begon Netflix actief met het blokkeren van VPN- en proxy-serviceverbindingen om toegang te krijgen tot hun inhoud. Tot die tijd kon bijna elke VPN-service worden gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix. Kort nadat Netflix met zijn blokkeeractiviteiten begon, begonnen VPN-providers hun claims voor het deblokkeren van Netflix te schrappen. IPVanish is een van die gevallen leveranciers gebleken.

Sommige VPN-providers blijven echter het goede gevecht tegen de Netflix VPN-blokkade bestrijden. In de volgende sectie zullen we een kijkje nemen bij een van deze providers.

Beste Geblokkeerde-Netflix-Oplossing: ExpressVPN

ExpressVPN is een van de VPN-providers die verstoppertje spelen met Netflix blijft spelen en nieuwe IP-adressen maakt wanneer Netflix hun huidige adressen detecteert. Hoewel de methode niet waterdicht is, kan het voorkomen dat u meerdere keren verbinding moet maken, loskoppelen en opnieuw verbinden om een VPN-server te vinden die Netflix ontgrendelt, maar de provider werkt nog steeds. (Lees hier een volledige recensie van ExpressVPN.)

1. Wereldwijde serverdekking

ExpressVPN heeft een indrukwekkend aantal servers op locaties over de hele wereld. Met meer dan 1.500 VPN-servers in 94 landen is de provider een uitstekende manier om toegang te krijgen tot geografisch geblokkeerde inhoud, zoals aangeboden door Netflix, Hulu en andere aanbieders van streaming content.

2. Snelheid van de verbinding

ExpressVPN is ook een uitstekende keuze voor het streamen van elk type video- of audio-inhoud, vanwege de snelle verbindingssnelheden, die regelmatig meten met bijna 84%, net zo snel als mijn door ISP geleverde snelheden.

Afhankelijk van je gebruikelijke ISP-snelheden, zouden deze snelheden meer dan moeten zijn om je favoriete Netflix-inhoud te streamen, ook al is het in het 4K HDR-formaat.

3. Privacybescherming

ExpressVPN is ongeëvenaard als het gaat om de categorie privacybescherming. Deze op Britse Maagdeneilanden gebaseerde provider bewaart geen logboeken van de online activiteiten van hun gebruikers, dus als er iemand terechtkomt voor informatie, is er niets dat kan worden overgedragen – zelfs als ze een dagvaarding hebben gebracht met hen.

De privacybeschermingen die door ExpressVPN worden aangeboden, gelden ook voor abonnementsbetalingen. De provider accepteert Bitcoin als betaling voor hun diensten. Bitcoin is aantoonbaar de veiligste betaalmethode die vandaag beschikbaar is als het gaat om het beschermen van uw privacy. Natuurlijk kan de cryptocurrency zelf volatiel zijn, maar hij is nog steeds volledig anoniem.

4. Ondersteuning voor meerdere platforms

Netflix lijkt beschikbaar te zijn op zowat elk aangesloten apparaat dat je maar kunt bedenken. Gelukkig biedt ExpressVPN native apps voor de macOS-, Windows- en Linux-desktopplatformen en mobiele apparaten op iOS en Android. Browser-extensies zijn beschikbaar voor de belangrijkste browserplatforms. U kunt ook meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken, aangezien de provider gebruikers toestaat om tot 3 apparaten tegelijk aan te sluiten met hetzelfde account.

PlayStation (3 en 4), Xbox (360 en One), Apple TV en Amazon Fire TV-eigenaars kunnen met gebruik van de MediaStreamer-service van ExpressVPN toegang krijgen tot de Amerikaanse inhoud van Netflix vanuit het buitenland.

Als u al uw aangesloten apparaten tegelijkertijd wilt beschermen, zult u blij zijn om te weten dat ExpressVPN met talloze merken en modellen draadloze routers werkt, waaronder Linksys, Asus, D-Link en TP-Link. Bovendien kunnen vooraf geconfigureerde routers worden gekocht bij FlashRouters.com.

5. Klantenondersteuning

Ik hoop dat geen van de mensen die deze woorden lezen een minder zorgeloze VPN-ervaring heeft. Er is echter een betere kans dan dat u contact moet opnemen met de afdeling klantenservice van uw VPN-provider met een vraag of twee. Wanneer de behoefte zich voordoet, wil je je zeker voelen dat er ondersteuning is wanneer je het nodig hebt.

ExpressVPN biedt klantenondersteuning die zeer goed overeenkomt met elke andere aanbieder in de VPN-sector. Het bedrijf biedt online ondersteuning voor chatten, een formulier voor het verzenden van trouble tickets en een gemakkelijk te doorzoeken knowledge base.

ExpressVPN-klantenondersteuningsagenten waren altijd snel om te antwoorden met goed geïnformeerde antwoorden, en de kennisbank gaf snel antwoord toen ik zelf een beetje naar antwoorden op zoek was.

6. Prijzen

ExpressVPN is zeker geen voordelige VPN-provider, maar ze bieden wel een service van erg goede kwaliteit voor het geld.

Een abonnement van een maand kost je $ 12,95 per maand (dat is ongeveer € 11,-), u bent voordeliger uit met een abonnement van zes of twaalf maanden, dan betaal je slechts $ 9,99 per maand (ongeveer € 8,5). Een abonnement voor een langere periode is nog voordeliger met een prijs van $ 6,67 per maand ( € 5,80 ).

Bezoek ExpressVPN

Tips die ik graag vooraf had geweten!

Mijn ervaring met ExpressVPN voor het deblokkeren van inhoud van Netflix voor andere landen was erg positief. Helaas waren er wat kleine problemen. Af en toe kan het voorkomen dat een VPN-server opeens niet meer werkt voor het bekijken van buitenlandse content (waarschijnlijk omdat Netflix dan ontdekt dat het IP-adres werd gebruikt door een VPN-provider).

Toen ik met een dergelijke storing werd geconfronteerd, was ik vaak in staat om eenvoudigweg de verbinding met dezelfde server te verbreken en vervolgens opnieuw te verbinden waardoor een ander virtueel IP-adres aan mij werd gekoppeld, dat blijkbaar nog niet als een VPN-adres was gebruikt.

In sommige gevallen moest ik een geheel andere VPN-serverlocatie selecteren, maar in de meeste gevallen werkte de ontkoppel-en-dan-opnieuw-verbinding-maken met dezelfde server truc prima.

Het is niet te voorspellen hoe lang ExpressVPN een betrouwbare manier blijft om Netflix-servers te deblokkeren, maar ze blijven voorlopen proberen om 1 stap voor te zijn in het blokkeren van IP adresen door Netflix.

Bezoek ExpressVPN